LMC


SASSINO der kleine Sassenberger

SUNLIGHT


XV Staat voor 15 jaar

DETHLEFFS


De vernieuwde Nomad

BÜRSTNER


Lyseo M 660 onderscheidend

Sassino van LMC

Twee indelingen: de 460 E met vier en de 470 K met zes slaaplaatsen. Het leeggewicht van deze caravan is slechts 880 kilo. Toch kom je helemaal niets te kort wat betreft comfort. Hij staat op een AL-KO chassis en je krijgt er 12 jaar dichtheidsgarantie op.

Sunlight viert 15e verjaardag

De actiemodellen krijgen simpelweg XV als toevoeging. Buscamper Cliff en de halfintegralen T68 en T69L komen in een XV-uitvoering. Bij die laatste twee valt de zwart gekleurde cabine op. Ook luifel en fietsenrek zijn in het zwart. Het interieur is luxe met een leer en alcantara bekleding. Dit alles voor een scherpe prijs.

Dethleffs Nomad krijgt complete make-over

Aan de buitenkant zie je het aan de andere achterbumper en meer chroom. Binnen is het eigenlijk een heel andere caravan geworden met een compleet nieuw interieurontwerp. Modern met een persoonlijke touch. Een interieur dat ook over 10 jaar nog niet verveelt. De serie bestaat uit twaalf verschillende indelingen waarvan de 490 BLF en EST helemaal nieuw zijn.

Lyseo M is Bürstners visie op Mercedes

De Lyseo M heeft achterwielaandrijving en een vlak doorlopend gangpad van voor naar achter. Verder vind je hier alle assist-systemen van de Sprinter in combinatie met Bürstners hoogwaardige materialen in het interieur en design. Door de wastafel weg te draaien, ontstaat veel ruimte in de douchecabine.

Meer nieuws dagelijks op onze website