Het kampeerseizoen is weer begonnen

Naar buiten!

€20,50

Jeu de boules

Een luxe set jeu de boules van het merk Angel Sports. Geleverd in een stevige draagtas.

- Aluminium ballen afgewerkt met een chromen laag

- Set bestaande uit zes 'boules' en een 'but'

- Met magneet- en maatkoord.

€59,95

Wandelschoenen

De SpHike Nijmegen i Low is het topmodel uit de Nijmeegse Vierdaagse collectie met een opvallende print. Dit damesmodel is speciaal ontwikkeld voor wandelaars en is uitgebreid getest. De vierdaagse schoen zit vol met innovatieve technologieën. Met GRATIS wandelsokken.

€64,99

Zandbak

Natuurlijke houten zandbak SwingKing Robert gemaakt van geïmpregneerd hout. De zandbak is uitgerust met twee deksels die in bankjes veranderd kunnen worden wanneer ze geopend zijn. Opmerking: de zandbak heeft geen bodem

Afmetingen: 120 x 120 x 25 cm (L x B x H). Vooor 3-12 jaar.

€59,90

Picknickmand

Dutch Mountains picknickmand Deluxe voor vier personen. Van stevig riet met servies en bestek. Zelfs het peper- en zoutvaatje ontbreekt niet. Met een mooi geruit kleed heb je de mogelijkheid om heerlijk op het gras of zand plaats te nemen voor een gezellige picknick.

€229,99

e-Reader

De Kobo Aura ONE is het summum. Een waterdichte e-reader, met extra groot scherm met een speciale schermverlichtings-techniek. Je kunt niet grootser lezen dan met deze Kobo Aura ONE. De e-reader is voorzien van een extra groot 7.8 inch scherm.

€11,99

Stoelparasol

Een praktische stoelparasol. Stevig met gegalvaniseerd stalen frame, een verchroomde steel en luxe 170T polyester stof. Door middel van een klem is de parasol snel en eenvoudig te bevestigen op vrijwel iedere stoel. Zeer compact om mee te nemen

Deel deze aanbiedingen met vrienden!