Carport voor je camper

Nieuwe ruime camperplaatsen op camping Meistershof in Drenthe. Bijzonder is de carport. Je staat met je camper overdekt. Je maakt gebruik van o.a. wateraansluiting, glasvezel en een fijn terras.
Hier lees je er alles over.

Kamperen op z'n Schots

In Inverness en Loch Ness geniet je van het Schotse buitenleven. Op de site VisitBritain staat een geweldige route om de streek per auto te verkennen. Zoek een camping of ga wildkamperen.

Naar het artikel op onze site.

Enig idee wat je camper weegt? Nee? Dan ben je niet de enige. De NKC organiseert daarom een campagne. Camperbezitters kunnen op verschillende locaties hun camper gratis laten wegen. Kijk voor alle informatie op de site van de NKC.

Donker in je slaapcabine

Voor lichte slapers, of voor kinderen die vroeg naar bed gaan. Een slaapcabine in je tent waar 99% van het daglicht niet in doordringt. Coleman heeft het. Het heet Black-out Bedroom. Lees meer.

Rust en ruimte

Geen animatieteam, geen grote kantine, geen supersonisch waterparadijs. Wel echt kamperen met de natuur als grootste speeltuin. Plus een fijne sfeer en gemoedelijkheid. Genieten van rust, ruimte, vrijheid en een prachtige omgeving. Dat zijn de Natuurkampeerterreinen in Frankrijk en België.

Nieuwe fietsroutes

Vijftien nieuwe fietsroutes in het Ruhrgebied. Van 30 tot 70 kilometer lang. Twaalf keer een rondje (terug bij het begin). Allemaal met een eigen thema. In totaal heeft dit gebied 1200 kilometer aan fietsroutes. Gratis routeboekje en meer info via

www.ruhr-tourismus.de

Tourne Mobil

Een nieuw buscampermerk. Basis is de 6 meter lange Peugeot Boxer. Gemaakt om ook in Noorse weersomstandigheden het jaar rond te gebruiken. Winterhard dus. Met o.a. een dieselkachel en extra dikke isolatie.

Hoog van de toren

Dit is de nieuwe observatietoren van het klim- en natuurpark Camp Adventure in het Deense Sjaelland.


Parkeerbon in Gouda

Op de camperplaats Klein Amerika in Gouda mag je vanaf nu alleen nog overnachten in de daarvoor aangewezen vakken. Buiten de vakken mag 's nachts niet meer worden geparkeerd met een camper. Dit na klachten van omwonenden.