De Lyseo Time T van Bürstner

Halfintegraal op maat

Ruimtewonder


Een ruimtewonder dat helemaal bij je past. Want bij de Lyseo Time halfintegraalmodellen van Bürstner is er keus uit vier verschillende indelingen. Enkele bedden of een queensbed? Klassieke dinette of modern de banken tegenover elkaar? Onder de 7 meter lengte of iets meer? Er is keuze uit zeven pakketten om toe te voegen. Vier verschillende stofferingen in textiel en kunstleer. Er is zo heel wat te kiezen: maak de camper helemaal compleet en van jezelf.


Een aantal sterke punten van de Lyseo Time T komen terug bij elke indeling:

 

  • Tot vier zitplaatsen tijdens het rijden
  • Gfk-dak en -bodem
  • Binnen-stahoogte ongeveer 212 cm
  • XL-opbouwdeur met coupé-instap
  • USB-oplaadaansluiting
  • Top-slaapcomfort op koudschuimmatrassen met meerdere zones
  • Royale doucheruimte


Vier verschillende modellen

De Lyseo Time halfintegraal is een camper met als basis de Citroën Jumper. Naar keuze met een Euro 6 dieselmotor met 130 of 160 pk en een maximaal gewicht van 3500 kilo (B-rijbewijs) of 4000 kilo (C of C1-rijbewijs).


Er is keus uit de 6,98 meter lange T 690 G en T 700. Respectievelijk met enkele bedden of een queensbed.

De T 727 G en T 736 zijn 7,41 meter lang en eveneens voorzien van respectievelijk enkele bedden of een queensbed.

De modellen zijn 2,32 breed en 2,92 meter hoog. Het laadvermogen bedraagt – afhankelijk van het model – vanaf 505 tot 630 kilo.

De stahoogte binnen is een prettige 2,12 meter.


Prettig thuiskomen in de Time T


Gemakkelijk instappen door de brede XL-deur en de coupé-instap. Je kijkt bij het binnenkomen meteen tegen de gezellige keuken aan. Hier ontbreekt het aan niets. Zo heeft het gasstel drie pitten en de koelkast een inhoud van 142 liter. Zelfs de kruiden en de coffeecups hebben hun eigen houder. Door de verschillende mogelijkheden met de verlichting kun je kiezen uit functioneel of chic.


Boven de extra brede toegangsdeur met lage instap en prullenbak aan de binnenkant een superhandig magneetbord (op de modellen zonder hefbed). Hier hang je je favoriete vakantiefoto, de komende route, je boodschappenlijstje of de laatste tekening van je (klein)kind prominent in het zicht. Zo maak je het lekker knus in de camper.


Ook voor de badkamer is er het een en ander te kiezen. De badkamers in de modellen T 727 G en T 736 zijn voorzien van een ergonomische instap. In de T 690 G zorgt het zogenaamde Variobad voor heel veel plaats in een kleine ruimte.


De fietsen gaan mee? Geen enkel probleem. Ook grotere kampeerspullen passen gemakkelijk in de ruime garage. Deze is van twee kanten te beladen via de ruime luiken.10 jaar garantie op waterdichtheid


Wooncomfort is voor Bürstner meer dan een prettige en functionele sfeer. Het betekent ook de zekerheid van 60 jaar ervaring in het bouwen van campers en caravans. Deze ervaring wordt ook weerspiegeld in de garantie van 10 jaar op waterdichtheid, die Bürstner vanaf modeljaar 2019 geeft. Voorwaarde hiervoor is een jaarlijkse controle (tegen meerprijs) bij een Bürstner-dealer.


ISO-Standaard

Voor iedere Bürstner camper geldt daarnaast een uitgebreide garantie van 2 jaar vanaf aankoop. Ontwikkeling, productie en verkoop zijn volgens de internationale standaard ISO 9001:2015 gecertificeerd.


Woongenot en ruimtegevoel


Bürstner gaat bij de Lyseo Time T halfintegraal wederom voor een hoog woongenot en een royaal ruimtegevoel. En dat ondanks de compacte afmetingen. Zoals dit merk dat al zo'n 60 jaar doet. Ga de verschillende modellen bekijken bij de dealer en laat je verrassen door de uitrusting en de ruimte.


De Lyseo Time T is er vanaf 65.850 euro.