5 x niet te
missen:

Brouwerij met overnachting

Bierbrouwerij Ooijen

Sinds 1989 brouwen ze hier speciaalbieren op traditionele en ambachtelijke wijze. De brouwer neemt je mee in zijn werk en doet niets liever dan jou laten proeven. Je kunt zelf oordelen.

Camperplaatsen met voorzieningen voor 10 euro per nacht. Ga je eten en een drankje nuttigen, dan betaal je nog maar de helft.

Naar de site

Warsteiner

Op ruim 4000m2 grond staanplaatsen voor caravans en campers. Natuurlijk kun je ook je tent opzetten. Verder zijn er douches, toiletten en zelfs een wasmachine en een droger aanwezig. Per plaats: 15 euro per dag.

Wil je een plaats reserveren, neem dan rechtstreeks contact op met de receptie van Warsteiner Welt.

Naar de site

Fort Everdingen

Fort Everdingen is de imposante stoere thuishaven van brouwerij Duits&Lauret. De brouwers serveren hier hun bier aan bezoekers en bieden daarnaast kleine hapjes aan.

Op het fortterrein is een natuurcamping voor tentkampeerders gesitueerd met een aparte plek voor campers. Voor campers het gehele jaar geopend.

Naar de site

Hertog Jan

Van authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen. Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces.

Op 1,5 kilometer afstand kun je terecht op de minicamping Nabij de Fossa Eugenia. In het hoogseizoen kost een plek 20 euro (2 personen).

De Halve Maan

Een bezoek aan Brugge is altijd de moeite waard. Zeker als je een Straffe Hendrik of Brugse Zot gaat proeven. Er zijn dagelijks rondleidingen in de brouwerij. Het kost 12 euro per persoon en duurt drie kwartier. Je kunt er ook lekker eten. Op 4,8 kilomer ligt camping Memling, op 1,4 kilometer camperplaats Kanaaleiland.