Campings

De vijf beste campings van Europa volgens de gebruikers van camping.info.

5. Camping Marina di Veneza

Deze camping bestaat al sinds de jaren 60. Hij is geopend van 12 april tot 13 oktober 2019. De plaatsen zijn tot 100 vierkante meter groot en hebben schaduw van de voor deze streek typische pijnbomen. Ze hebben allemaal stroom, water en een afvoer.

4. Naturcamping Spitzenort

Deze camping ligt op een schiereilandje. Aan drie kanten water. De kreet 'Natuur aan het water' is hier 100% waar. Van eigen tent tot huurcaravan. Watersport is er genoeg; kanovaren, zeilen en zwemmen. Er is zelfs een kinderoppas. Open van 1 april tot 27 oktober 2019.

3. Luxury Camping Schlosshof

Geopend van 1 maart tot 10 november 2019. 20x7 meter zwemplezier compleet met waterval, grote ligweide en poolbar. Sauna, binnenzwembad, restaurant en een bar. Er is gratis wifi en design-sanitair. Elke 15 minuten gaat er een bus naar Merano en elke 30 minuten eentje naar Bolzano.

2. Camping Hopfensee

Wellness in het thema '1001 nacht'. Een binnenbad met watertemperatuur van 31 graden. Je speelt er o.a. golf en tennis, er zijn aanlegplaatsen voor je boot en veel speelplezier voor kinderen. Ook open in de winter. Hele jaar open behalve van 3 november tot 15 december 2019.

Meer campings op onze site

We werken er momenteel hard aan om de campings op onze site boekbaar en goed leesbaar te krijgen.
Zodra dat klaar is, krijg je hier een link naar de campings op onze website.

1. Camping Grubhof

Park Grubhof in Salzburg is een rustige camping aan de rivier de Saalach. Erg veel ruimte door de XXL-plaatsen. Tentenveld, zeer moderne sanitaire voorzieningen en een eigen restaurant. Wellness en een vrij uitzicht op het omliggende landschap. 

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.