Kookkist

Als je kampeert met een (dak)tent moet je nogal wat meeslepen om te kunnen koken. Daarom heeft Dare to be different de kookkist ontwikkeld. Hiermee creëer je in een handomdraai een complete buitenkeuken. Hier lees je meer.

Campings van het Jaar

Feest bij zes campings in binnen- en buitenland. Zij zijn in de prijzen gevallen tijdens de uitreiking van de ANWB Camping van het Jaar Awards in januari. Wie er met de titels vandoor zijn gegaan in de categorieën 'de fijnste gezinscamping',
'de beste huur-accommodatie' en 'de mooiste groene camping' lees je hier.

Deelcamper

Een nieuwe camper is leuk, maar de aanschafkosten liegen er niet om. De oplossing? Samen met drie anderen een camper kopen. Het kan bij Stichting Deelcamper. Voor 25.000 euro rijd je in een nieuwe camper en eerste vijf jaar betaal je alleen de brandstofkosten. Meer weten over dit initiatief? Lees dan het artikel op Campingtrend.

Valentijn

Kamperen op Valentijnsdag. Iets romantischer is bijna niet te bedenken. Kampeerstartup Campspace en Staatsbosbeheer organiseren Valentijnskamperen bij de boswachter. Bij deze wintercamping verras je jouw Valentijn met een romantische tocht door het bos en een singer- songwriter bij het kampvuur. Hier lees je er alles over.

Kampeerauto van het jaar

De NKC maakte op de Carvana in Leeuwarden de winnaars van de verkiezing Kampeerauto van het Jaar bekend. De Malibu Charming GT won bij de buscampers, de Knaus Van TI Plus 650 MEG bij de halfintegralen en de Hymer B Klasse Modern Comfort 690 I bij de integralen. Wil je meer weten over de verkiezing en de winnaars? Klik dan hier.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

E-Waterlevel

Is de watertank al bijna vol? Het is vaak lastig te zien. E-trailer – bekend van de SMART-Trailer App die informatie geeft over de actuele status van camper of caravan – heeft de oplossing. In het tweede kwartaal van dit jaar komt het bedrijf met de nieuwe module E-Waterlevel. Hiermee wordt het vullen van de watertank kinderspel.

XXL-dakkoffer

Vier slaapplaatsen, een douche, een toilet en een keuken, en dat allemaal op je dak. Dankzij het ontwerp van Queensize-Camper maak je van je bus heel makkelijk een kampeermiddel.

Knaus Van Ti 700 LF

2018 was een recordjaar voor Knaus Tabbert en dit jaar lijkt opnieuw veelbelovend te worden. Op de CMT-beurs in Stuttgart toonde de fabrikant de nieuwe lijn, waaronder de Knaus Van Ti Plus 700 LF.

Sunlight Camper van

Sunlight introduceerde onlangs de Camper Van. Hij is gebouwd op Citroën en verkrijgbaar in twee modellen. Hier lees je er meer over.