Kabe overtuigt

Het Zweedse Kabe bouwt al ruim 60 jaar campers en caravans van een hoogwaardige kwaliteit. Ze worden gemaakt in Scandinavië en zijn natuurlijk wintervast. Op de CMT-beurs in Stuttgart wist het merk wederom te overtuigen. Tussen de stevige Duitse concurrentie sleepten de Zweden drie mooie prijzen in de wacht.


Kabe Royal 'Caravan of the year'


De Kabe Royal ging er met twee publieksprijzen vandoor. Hij behaalde de eerste plaats in de importklasse 'Upper and luxury' en eindigde op een heel mooie derde plek in het algemeen klassement.


Innovation Award 2019 voor SmartVent


Daarnaast won Kabe voor zijn geavanceerde SmartVent ventilatiesysteem met warmteterugwinnning de 'European Innovation Award 2019' in de categorie techniek.Kabe Royal

Kies je voor een caravan van Kabe, dan kies je voor een van de best uitgeruste caravans in de markt. Standaard uitvoering wil bij Kabe namelijk hetzelfde zeggen als rijk uitgerust. De Royal is momenteel niet voor niets de best verkochte serie van dit Zweedse kwaliteitsmerk.

Jaarlijks kiezen de lezers van Europa's grootste camping-magazine, het Duitse Caravaning, hun caravan van het jaar. De Royal haalde hier het eerder genoemde mooie resultaat, waar Kabe terecht trots op is.21 indelingen


De Royal-serie van Kabe begint bij de 7,39 meter lange 520 XL en eindigt bij de 9,73 meter lange 780 TDL FK, compleet met een 235 centimeter brede front- keuken (FK) met daarboven een panoramaraam in de boeg van de caravan. De Royal is standaard voorzien van het Smart-D elektriciteitssysteem systeem van Kabe.

Vijf series om uit te kiezen

De Royal is een van de vijf carvanseries waaruit je bij Kabe kunt kiezen. Het begint bij de Classic. Standaard iets minder rijk uitgerust, maar je koopt wel honderd procent Kabe-kwaliteit. Deze serie kent tien modellen en begint bij de 470 XL, de perfecte reiscaravan voor één of twee personen met een lengte van 6,84 meter. Het eindigt bij de 780 DGDL, een echte gezinscaravan met een lengte van 9,31 meter.


Dan is er de Edelstenen-serie. Van compact naar ruim, met een flexibele indeling en zelfs een lichtgewicht. Zeven modellen onder het motto: comfortabel zonder franje. Er is er altijd een die bij je past.


De Hacienda-serie is extra groot en heeft vijf modellen vol comfort te bieden.


De Imperial is Luxe met een hoofdletter. Een exclusieve caravan met werkelijk alles erop en eraan. Dat wordt nog moeilijk kiezen.

SmartVent

Kabe heeft altijd voorop gelopen op het gebied van verwarming en ventilatie. In 2019 introduceert Kabe een baanbrekend product in de vorm van een nieuw geavanceerd ventilatiesysteem dat zorgt voor een perfecte binnenomgeving in de caravan en dat bovendien het energieverbruik vermindert.


Het SmartVent-systeem wordt als optie geleverd in de premium-caravans van Kabe. In de Imperial-serie is het standaard een geïntegreerd onderdeel van het innovatieve Smart-D-systeem. Dit elektrische systeem won in 2017 de eerste prijs bij de 'European Innovation Awards'.


Lekker koel in de zomer, lekker warm in de winter. Dat is te regelen via je smartphone of tablet. Maar het systeem gaat nog een stapje verder en bewaakt ook de kwaliteit van de lucht in de caravan. De samenstelling wordt voortdurend bewaakt. Het systeem zorgt er verder voor dat er zuiniger wordt omgesprongen met energie (in een koude omgeving tot zeven procent besparing).

Kabe, altijd een stap verder

Meer weten over de caravans (of campers) van Kabe? Of over het Smart-D-systeem met of zonder SmartVent? Klik dan op onderstaande button.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.