Adria Halfintegraal campers

Gemaakt om lang van te genieten

Adria is regelmatig nummer één in de verkooplijsten in Nederland. In Duitsland is het het grootste importmerk. Niet voor niets als je ziet hoeveel waar je voor je euro's krijgt.

De campers van Adria zijn 'designed for living'. Elk exemplaar is gemaakt om van te genieten, lang van te genieten. Bij de halfintegralen is er keus uit de Compact-, de Matrix- en de Coral-serie. Van net geen 6 tot 7,8 meter lengte in drie verschillende uitrustingsniveaus. De Axess op Citroën Jumper, de Plus en Supreme op Fiat Ducato.


Adria Matrix


Wat opvalt, is zijn hogere dak. Daaronder zit een hefbed verborgen. Hij zit tussen halfintegraal en alkoof in. Daarom heet dit model ook wel Crossover. Hij is er in verschillende indelingen, waaronder ook de nieuwe open salon indeling. Deze heeft twee banken tegenover elkaar. Er is keus uit enkele bedden, een Frans bed of een queensbed. Er is ook een indeling met de badkamer achterin over de gehele breedte van de camper. Er zijn tot aan vijf zit- en slaapplaatsen. De hele familie kan gemakkelijk mee. De Matrix is er vanaf 65.500 euro.
Adria Compact

De slimme Compact is er zonder slide-out als Axess en als Plus. Hij werd niet voor niets twee keer NKC kampeerauto van het jaar. De 6,62 meter lange Compact SL heeft enkele bedden. De SP meet 5,99 meter en heeft het tweepersoonsbed dwars achterin. De Axess staat op de Citroën Jumper, de Plus heeft de Fiat Ducato als basis. Ze hebben allen vier zitplaatsen voorzien van gordel en drie slaapplaatsen. De SL heeft een riant laadvermogen van 609 kilo, de SP heeft nog 80 kilo meer. De opbouw is hagelbestendig. De Adria i-keuken heeft drie pitten en een koelkast met 100 liter inhoud. De Compact Axess is er vanaf 61.500 euro. Als Plus is hij er vanaf 69.500 euro. Met slide-out is de Compact er in de maten 5,99 of 6,20 meter lengte. De eerste is de Plus SCS, met een queensbed achterin. De tweede is de Plus SLS met enkele bedden in lengterichting. De bedden schuiven compleet met slide-out aan de achterkant 785 centimeter naar buiten. De Compact heeft, ondanks dat hij slechts 2,12 meter breed is, lekker veel ruimte binnen. Daar komt de stahoogte van 1,98 meter nog eens bij. Wat je misschien ook niet zou verwachten: er kan nog 666 kilo aan bagage mee. Hij is er met slide-out vanaf 74.000 euro.

Adria Coral


De Coral is vernieuwd. De daklijn ging iets omhoog, wat de stahoogte ten goede komt. De vloer is van voor tot achter geheel vlak. In dat verhoogde dak twee grote panoramavensters, Verrassend ruimtelijk en er valt heel veel daglicht naar binnen. Sky Lounge noemt Adria dat. Nieuw zijn de zogenaamde open salon indelingen. Heel populair, twee langsbanken tegenover elkaar. De Coral is er in de eerdergenoemde drie uitrustingniveaus Axess, Plus en Supreme.

Er is een 600, met queensbed als SC of met enkele bedden als SL, en een 670 met verschillende indelingen. Er is keus uit enkele bedden of een queensbed, een L-vormige zithoek of de populaire langsbanken tegenover elkaar (open salon indeling). Ook is er een variant – de SLT – met de badkamer over de gehele breedte van de camper. Wat alle indelingen gemeen hebben is het grote skyroof in het dak boven de zithoek. De Coral is er vanaf 68.250 euro.

Zeven jaar garantie

De nieuwste isolatiematerialen en polyester hagelbestendiger buitenwanden zijn standaard. Net als het doorontwikkelde verwarmings- en luchtcirculatiesysteem (Adria Thermo-Build). Daarvoor worden de campers getest in een eigen klimaatkamer, van min 40 tot plus 60 graden. Ook standaard is Adria's 'Comprex' bouwmethode. Deze combineert de torsiekracht van hout, de duurzaamheid van polyurethaan en de vochtwerende eigenschappen van polyester. Adria geeft zeven jaar waterdichtheidsgarantie.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.