Van het topmerk NOMAD

Slaapzakken in de aanbieding!

€39,99

Nomad Condor

Je bespaart 50%

De Nomad Condor slaapzak is ideaal voor jongeren, beginnende kampeerders of mensen met een beperkt budget. Hij kan in alle situaties worden gebruikt. Zo is de Nomad Condor niet alleen geschikt voor thuis of tijdens een logeerpartij bij vrienden, maar ook een perfecte reisgenoot tijdens een weekendje weg of een vakantie. Je kan ook twee Nomad Condor slaapzakken aan elkaar ritsen om één grote slaapzak te maken.


€36,99

Nomad Condor

Je bespaart 47%

De Nomad Condor is een no-nonsense slaapzak. Met een zachte katoenen voering en een 3D Polarshield isolerende vulling is dit een fijne en comfortabele slaapzak zonder opsmuk. De slaapzak houdt je warm: tot 4 (man) en 8 (vrouw) graden Celsius. De slaapzak is goed en gemakkelijk wasbaar. De ideale slaapzaak voor thuis, de camping of een logeerpartijtje. Buitenkant is van polycotton, de binnenkant 100% katoen. Afmetingen: 205 cm lang bij 80 cm breed. Gewicht: 1800 gram. Ingepakt formaat: 28x53 cm.

€44,99

Nomad Brisbane

De Brisbane slaapzak is ideaal voor jongeren, beginnende kampeerders of mensen met een beperkt budget. Hij kan in alle situaties worden gebruikt. Zo is de Nomad Brisbane niet alleen geschikt voor thuis of tijdens een logeerpartij bij vrienden, maar ook een perfecte reisgenoot tijdens een weekendje weg of een vakantie. Je kan ook twee Brisbane slaapzakken aan elkaar ritsen om één grote slaapzak te maken.

Comforttemperatuur 8 °C€62,99

Nomad Brisbane XL

De Brisbane XL slaapzak is ideaal voor jongeren, beginnende kampeerders of mensen met een beperkt budget. Hij kan in alle situaties worden gebruikt. Voor de langere mensen (+195 cm) is er deze Brisbane XL uitvoering. De XL-versie heeft een lengte van 220 cm en een breedte van 90 cm, terwijl de normale versie een lengte van 205 en een breedte van 80 cm heeft.€111,75

Nomad Triple-S XL

Je bespaart 25%
Tijdens een warme zomernacht kun je kiezen voor de kant met een vulling van 3D-Polarshield Micro® met een dichtheid van 70 g/m². De lente/herfstkant van deze slaapzak heeft dezelfde dichtheid in 3D-Polarshield Micro®, maar daarbij nog eens een dichtheid van 130 g/m² in 3D-Polarsoft®. Daarmee gaat de comforttemperatuur voor mannen van -6°C tot + 8°C en voor vrouwen van -2°C tot 12°C.

€94,99

Nomad Blazer hooded

Je bespaart 26%

De Nomad Blazer Weekend Wildlings slaapzak is ontworpen voor gebruik tot een minimumtemperatuur van 1 graad Celcius voor heren en 6 graden Celsius voor dames. Met een vulling van 280 g/m2 en een bijzonder zachte kwaliteit katoenen voering, is 'comfort' het belangrijkste kenmerk voor deze katoenen slaapzak.


Deel deze aanbiedingen met vrienden!