Campings

Voor de liefhebber: campings voor bij onze droombestemmingen.

Uruniemi Camping Ky

In het noorden van Fins Lapland ligt de regio Inari-Saariselkä. Nationale parken, rivieren en hoogland. Maak kennis met de Sami-cultuur in ongerept Lapland. De camping ligt aan het Inarimeer, op 2 kilometer van de gelijknamige stad. Café en sauna aanwezig, kano's en boten zijn te huur. 

Camping Hellissandur

Stel je IJsland voor en dan aan de linkerkant een puntje dat uitsteekt naar Groenland. Daar ligt camping Hellissandur. Sanitair met douches en stroom aanwezig. Mooie stranden en wandelpaden in de buurt. De zonsondergang is er adembenemend. Buurman is de gletsjer Snæfellsjökull.

Camping Il Cicero

Veel schaduw, want onder een bos van bomen. Vlakbij (100 meter) zee en met modern sanitair. Groot zwembad met uitzicht op zee. Er is ook een duikschool. Dagelijks zijn er uitstapjes met een shuttlebus. Animatie, bar, restaurant, pizzeria met dakterras en een supermarkt. Je kunt er een auto, motor, fiets of boot huren. Het dorpje ligt op 300 meter.

Beara Camping

Een familiebedrijf gerund door liefhebbers van kamperen en outdoor. Eenvoudige camping op loopafstand van strand, rivier en gezellige pub. Een prima plek voor liefhebbers van vissen en hiking. Reserveren is niet mogelijk. Er is stroom en sanitair met douches. Er is een café, de wifi is gratis en voor de kinderen is er een speelplaats.

Meer campings op onze site

We werken er momenteel hard aan om de campings op onze site boekbaar en goed leesbaar te krijgen.

Zodra dat klaar is, krijg je hier een link naar campings op onze website.

Lisboa Camping

Enorme omheinde camping midden in de stad. Voor de deur stap je zo op de tram naar de historische binnenstad van Lissabon. Zeker een bezoek waard als je door Portugal reist. Wij waren er zelf een jaar of vijf geleden. Voor een langer verblijf zouden wij deze camping niet per se aanraden.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en

campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw

platform voor campings en camperplaatsen.